Előfizetői tartalom

Az év befektetői klubja: öt profi a kriptopénzekről

Portfolio
Figyelem! Nincs lehetőség a helyszínen rendezni a belépés díját. Rövid idő leforgása alatt kerültek a befektetők érdeklődésének középpontjába a kriptopénzek, valóságos hullámvasutat jártak be az árfolyamok. De mégis mi ez a nagy felhajtás a bitcoin és társai körül? Tényleg ennyire jövőbe mutató a kriptopénzek alapja, a blockchain technológia, valóban felforgatja a jövőt? Ez alapján mennyit érnek a kriptopénzek, lesz-e értékük a közeljövőben vagy csak lufi az egész? A hazai kriptovilág legjobbjai és professzionális tőkepiaci szereplők véleményét ütköztetjük a témában a Portfolio következő befektetői klubján.

Fontos! A helyszínen történő fizetésre nem lesz lehetőség!Előadók: Pintér András, portfólió menedzser, Budapest Alapkezelő Tuan Anh Trinh, egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem, Corvinus Fintech Center vezetője Moderátor: Nagy Viktor, vezető elemző, Portfolio Az előadások után panelbeszélgetésre kerül sor, melynek résztvevői: Debreczeni Barnabás, vezérigazgató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés