A kulcsszint fölött stabilizálódott a forint

2019. június 12. 08:21    
nyomtatás
 
Alig mozdult szerdán reggel a forint árfolyama a vezető devizákkal szemben. Fontosabb makrogazdasági hírek a nap folyamán nem érkeznek, ezért a nemzetközi hangulat határozhatja meg a forint irányát.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Kérje demószámláját még ma!

Szerdán reggel 321-es szint közelében mozog az euró/forint kurzus, ami mérsékelt változást jelent a kedd este kialakult árfolyamhoz képest. A forint a hét elején megpróbálta áttörni a 320-as kulcsszintet, ez azonban nem sikerült, így most a fontos szint felett stabilizálódott. A dollár/forint kurzus 283,3-as szint közelében mozog szerda reggel.

A kulcsszint fölött stabilizálódott a forint


A kulcsszint fölött stabilizálódott a forint


Ma nem érkeznek fontos makrogazdasági adatok, amelyek befolyásolhatnák a piaci mozgásokat, így a befektetők hangulatát ismét a kereskedelmi háborús feszültségek határozhatják meg.

A kulcsszint fölött stabilizálódott a forint

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Rendezvényszervező
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium