Egyetlen nyilatkozat után valósággal kilőttek a kriptopénzek

2018. június 14. 20:51    
nyomtatás
 
Az amerikai tőzsdefelügyelet illetékese egy tengerentúli konferencián azt találta mondani, hogy a bitcoin és Ether nem értékpapírok. Ezzel nagy kő eshetett le a kriptodeviza-hívők szívéről.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Kérje demószámláját még ma!

William Hinman, a SEC vállalati pénzügyekért felelős igazgatója úgy fogalmazott, hogy a bitcoin és az Ether nem tekinthetők értékpapírnak. Az Ethereum hálózata és a decentralizált struktúrája miatt az Etherrel megvalósított tranzakciók nem tekinthetők értékpapír-tranzakciónak - vélekedett.

A befektetők azonnal reagáltak a kriptopénzek szempontjából kedvező hírre. A bitcoin 6%-os pluszba került, az Ether pedig 10%-ot drágult a dollár ellenében.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium