Elfogyott a forint ereje a viharos hangulatban

2019. augusztus 7. 18:06    
nyomtatás
 
Gyengült szerdán a forint az euróval szemben miután a nemzetközi piacok elsősorban a romló növekedési kilátások miatt ismét jelentősen estek. Közben az euró a dollárral szemben is érezhető erősödést mutat ma.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Kérje demószámláját még ma!

Szerda kora este 326,24-nél járt a forint az euróval szemben, ez 0,4%-os gyengülést jelentett a magyar deviza szempontjából. A magyar deviza az elmúlt két napban megint az erősödés felé mozdult, megközelítette a 325-öt az euró jegyzése, majd ma onnan indultunk gyengülésnek. A dollárral szemben 290,4-nél járunk, míg az angol font jelenleg 353 forintba kerül.

Elfogyott a forint ereje a viharos hangulatban


A régióban a lengyel zloty 0,2 százalékos gyengülést mutat, míg a cseh korona stagnál az euróval szemben. Közben a feltörekvő piacokon a török líra 0,6 százalékot javított a dollárral szemben, a dél-afrikai rand pedig 0,4 százalékkal erősödött.

Az euró is erősödik a dollárral szemben, szerda este 1,1236 körül járt az árfolyam, ami 0,3 százalékkal volt magasabb a tegnapinál. A japán jen menedékdevizaként továbbra is jól teljesít, ma 0,8%-kal erősödött miután a befektetők továbbra is a növekedési kilátások miatt romlanak.

Elfogyott a forint ereje a viharos hangulatban


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium