Elpattant a 320-tól a forint Percről-percre

2019. június 13. 21:45    
nyomtatás
 
A szerdai gyengülés után eltávolodott a 320-tól a forint az euróval szemben, így 322 felett kezdte a csütörtöki kereskedést, ehhez képest viszont érdemi változás késő estig sem következett be.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Kérje demószámláját még ma!

Késő estig sem tudott tovább erősödni a magyar fizetőeszköz 2019.06.13 21:45

A kora reggel látott szintekhez képest már nem tudott érdemben tovább erősödni a forint az euróval szemben, a jegyzés így 322 közvetlen közelében jár. Az amerikai dollárral szembeni jegyzés 285 felett áll jelenleg, míg egy svájci frankért több mint 287 forintot kérnek a bankközi devizapiacon.

Elpattant a 320-tól a forint 2019.06.13 08:43

Csütörtök reggel 322,24-nél járt a forint az euróval szemben, ez alig jelentett változást a szerda esti árfolyamhoz képest. A hét elején a 320-as kulcsszint alá is benézett a forint, ami kéthavi csúcsot jelentett, majd onnan fordult a hangulat és tegnap már egyértelműen gyengült a magyar deviza. A dollárral szemben most 285,26-nál jártunk, míg az angol font 362 forintba került.

Elpattant a 320-tól a forint

A régióban egyelőre nem látunk komoly mozgást, a lengyel zloty és a cseh korona is stagnálással indította a napot. Közben a feltörekvő piacokon a török líra 0,6 százalékos gyengüléssel kezdett a dollárral szemben, a dél-afrikai rand pedig 0,2 százalékot veszített.

A dollár gyengülése elakadt 1,13 körül, már napok óta azon a környéken ingadozik az árfolyam. Ma reggel épp egy hajszállal alatta jár, ami 0,1 százalékos euróerősödést jelent szerda estéhez képest. Erről a holtpontról a jövő héten mozdulhat ki az árfolyam, amikor elsősorban a Fed szerdai kamatdöntésére figyelhetnek a befektetők. A japán jen csütörtök reggel 0,1 százalékkal erősödött a dollárral szemben, míg az angol font minimális gyengüléssel kezdett.

Elpattant a 320-tól a forint

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Rendezvényszervező
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium