Előfizetői tartalom

Kiderült, hol zárta az évet hivatalosan a forint

Portfolio
Ugyan a devizapiaci kereskedés az ünnepek alatt is folyamatos, de az MNB hétfőn már nem állapított meg hivatalos középárfolyamot, így a pénteki 321,51-es euróárfolyam tekinthető hivatalos év végi jegyzésnek. Ez 3,7 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál, aminek legfeljebb az adósság összegét illetően lehet minimális hatása.

Az MNB munkanapokon hagyományosan délelőtt 11 órakor publikálja hivatalos középárfolyamait, az idén nem lehetett biztosra tudni, hogy az év végi jegyzés a pénteki vagy a hétfői lesz-e. Ma azonban a jegybank oldalán nem jelent meg hivatalos árfolyam, így valószínűleg a december 28-i 321,51-es érték tekinthető éves záróárfolyamnak. Ez 3,7 százalékkal magasabb a 2017 végi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés