Ma is a 310-et támadhatja a forint Percről-percre

2018. április 17. 09:31    
nyomtatás
 
Hétfőn már láttuk, hogy a 310-es kulcsszinttel kezdett birkózni a forint az euróval szemben. Ez több szempontból is érdekes, hetek óta nem tudott ugyanis kitörni jelenlegi szűk sávjából a magyar deviza. A keddi nap a nemzetközi devizapiacon is unalmasan indul, délelőtt azonban az euró/dollár kurzus 1,24 fölé került.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Átlátható, közvetlen. Kérje demószámláját még ma!

1,24 felett az euró/dollár 2018.04.17 09:31

Az elmúlt percekben tovább emelkedett az euró/dollár jegyzés, és átvitte az 1,24-es szintet. A kurzus jelenleg 1,241 körül mozog.

Ma is a 310-et támadhatja a forint 2018.04.17 08:33

A forint kedd reggel 310,27-nél járt az euróval szemben, ez minimális gyengülést jelentett a hétfő esti szinthez képest. A hét első napján fokozatosan kezdte támadni a forint a 310-es szintet, sőt délután le is szúrt alá. Ez egyrészt kéthónapos csúcsot jelent a forint szempontjából, másrészt technikailag is érdekes szint, hiszen hétfőn egy szűkülő háromszög alsó szélét törte le az árfolyam, ami további forinterősödést vetíthet előre.

Ma is a 310-et támadhatja a forint

A régióban a lengyel zloty és a cseh korona is minimális elmozdulással kezdte a keddi napot, miközben a feltörekvő piacokon az orosz rubel 0,2 százalékkal gyengült a dollárral szemben, a török líra minimális erősödéssel nyitotta a napot, míg a dél-afrikai rand 0,2 százalékot javított tegnaphoz képest.

Egyelőre az euró-dollárban sem látszik jelentős elmozdulás, 0,1 százalékkal emelkedik a jegyzés, így 1,2395 körül jár. A következő napokban elsősorban a jegybanki megszólalásokra figyelhetnek a befektetők, a Fed részéről több döntéshozó is nyilatkozik majd. A japán jen kedd reggel 0,2 százalékos erősödést mutat a dollárral szemben, míg az angol font 0,15%-ot javított, amivel a Brexit óta nem látott szintre emelkedett a font-dollár árfolyam.

Ma is a 310-et támadhatja a forint

Ma elsősorban a német ZEW gazdasági hangulatindexre lehet érdemes figyelni, majd a nap második felében jönnek a már említett Fed-döntéshozók nyilatkozatai.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Portfólió menedzser
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium