Előfizetői tartalom

330 körül ide-oda rángatják az eurót

Portfolio
A küszöbön álló német kormányválság ma tovább rontotta azt a nemzetközi befektetői hangulatot, amit az amerikai-uniós kereskedelmi háború már eddig is borongóssá tett és mindez hozzájárult ahhoz, hogy a forint új történelmi mélypontra bukjon ma is az euróval szemben 330,7 körül. Az MNB egyik vezetője ma is elmondta, hogy csak a középtávú 3%-os inflációs célra koncentrálnak. Estére sincs fellélegzés a forint számára, hiszen 330 körül ragadt az árfolyam. Ezekben az órákban dől el, hogy a feszült német belpolitikai helyzet merre halad tovább, lemond-e a belügyminiszter és CSU-elnök Horst Seehofer. Az esemény a forintra is visszahathat.

2018. július 02. 20:31 Megosztás 330 körül ide-oda rángatják az eurót Az esti kereskedésben sincs forint visszaerősödés: a 330-as szint körül ide-oda rángatják az árfolyamot a feltehetően kisebb likviditás mellett. Az euró/dollár nem mozdul 1,16-ról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés