Előfizetői tartalom

Másfél éves mélypont küszöbén a forint

Portfolio
Az elmúlt napok forintgyengülése után egyelőre nem erősödött vissza a magyar fizetőeszköz, 324-nél jár az árfolyam, közben a dollár kitartóan erősebb szinten ragadt a vezető devizák között az euróval szemben. Emiatt a zöldhasúval szemben fillérekre járunk attól, hogy új másfél éves mélypontra bukjon 288-nál a forint.

Egyre több európai politikus szorgalmazza az újabb oroszellenes szankciókat a hétvégi Kercsi-szorosnál történt orosz-ukrán katonai konfliktus után, de ez nem gyengítette tovább a rubelt tegnap és ma sem. Ma egy moszkvai gazdasági konferencián többek között Vlagyimir Putyin orosz elnök is felszólal majd. Egyelőre azonban bizonytalan, hogy a hétvégi G20-csúcs keretében találkozik-e...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés