Visszakapaszkodott többhavi mélypontja közeléből a forint

2019. április 12. 16:52    
nyomtatás
 
Reggel még csaknem 3 hónapos mélypontra bukott a forint az euróval szemben, de aztán napközben kissé erősödni tudott, így 321,5 körül készül a hétvégére az árfolyam.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Kérje demószámláját még ma!

Mindezzel párhuzamosan figyelemre méltó, hogy az euró egy hajnali ugrás után napközben is erősödni tudott a dollárral szemben, így péntek délutánra 1,1310-ig kapaszkodott, ami kéthetes eurócsúcsot jelent. A dollár ma több vezető devizával szemben is gyengült, így a fonttal szemben is, amely a csütörtök hajnali EU-csúcs döntésére erősödött, hiszen ma éjfélkor elmarad a Brexit, október 31-re halasztották annak potenciális dátumát.

Visszakapaszkodott többhavi mélypontja közeléből a forint


A forint napközben feltehetően azért is tudott erősödni, mert a régiós devizák közül befolyásoló erejű török líra csaknem 2%-os esésből tudott felállni és stagnálásig visszajönni a dollárral szemben. A forint az euróval szemben 322,3-ról 321,5-ig erősödött késő délutánra a bankközi piacon, így újra a 200 napos mozgóátlagra "ült vissza".

Visszakapaszkodott többhavi mélypontja közeléből a forint


Ahhoz, hogy további forinterősödés előtt nyíljon meg a tér, az kellene, hogy ezen a határon meggyőzően lefelé át tudjon törni az EUR/HUF.

Visszakapaszkodott többhavi mélypontja közeléből a forint


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium