Élénk érdeklődés volt a mai 3 hónapos kincstárjegy aukción

2012. január 31. 11:51  english version   
nyomtatás
 
Az Államadósság Kezelő Központ által 45 milliárd forintos kerettel meghirdetett 3 hónapos diszkontkincstárjegy aukcióra összesen 136,7 milliárd forintnyi vételi ajánlat érkezett, és ezt látva a kibocsátó 5 milliárddal megemelte az elfogadott ajánlatok hozamát.


A több mint háromszoros lefedettség mellett az elfogadott ajánlatok hozama még mindig viszonylag széles sávban, 7,20% és 7,45% között szóródott, amelyek mellett az átlaghozam 7,41%-os lett. Ez bár 6 bázisponttal magasabb, mint a tegnapi 3 hónapos másodpiaci referenciahozam, de 24 bázisponttal elmarad a múlt keddi szintén 3 hónapos kibocsátás átlaghozamától.

Az ÁKK holnap jövő évben lejáró kötvények kapcsán csereaukciókat, csütörtökön pedig 12 hónapos diszkontkincstárjegy aukciót tart.

Élénk érdeklődés volt a mai 3 hónapos kincstárjegy aukción

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Elemző
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium