Erős kereslet mellett fogytak el a kincstárjegyek

2016. május 31. 11:40    
nyomtatás
 
Az előzetesen tervezett 40 milliárd forintnál 10 milliárddal több 3 hónapos diszkont kincstárjegy talált gazdára az ÁKK keddi aukcióján, ráadásul a hozam ismét csökkenésnek indult.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Kérje demószámláját még ma!

Az eredetileg meghirdetett 40 milliárdnyi rövid kincstárjegyre 131,9 milliárdnyi kereslet mutatkozott a befektetők részéről, hasonlóan erős érdeklődésre több mint egy hónapja nem volt példa. Végül az erős keresletet látva az ÁKK 50 milliárd forintra emelte az elfogadott ajánlatok összegét. Az átlaghozam 0,89 százalék lett, ami hat bázisponttal maradt el a múlt heti aukciós adatától és egy bázisponttal a hétfői másodpiaci referenciahozamtól.

Erős kereslet mellett fogytak el a kincstárjegyek

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Statisztikai elemző/Junior statisztikai elemző
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium