Még zárva az azeri kassza

2012. augusztus 25. 12:32  english version   
nyomtatás
 
Egyelőre csak a tapogatózás fázisában vagyunk a kaukázusi országgal - fejtette ki a Magyar Nemzet szombati számában nyilatkozva Borbély László András, az Államadósság-kezelő Központ vezérigazgatója. A tárgyalásokról szólva elmondta, hogy egyelőre semmilyen konkrétumot nem érintettek.


A napilapnak nyilatkozva megismételte, hogy sem nyílt, sem zárt piaci kibocsátást nem terveznek az IMF-megállapodás előtt, de a kormány a keleti nyitás politikájának jegyében több potenciális piacot is vizsgál.

2012.08.24 16:28 Borbély: nem lesz új devizakötvény az IMF előtt

Az Azerbajdzsánnal folyó tárgyalások semmilyen konkrétumot nem érintettek, így az összeg és a hozamok sem kerültek szóba, sőt még a további egyeztetések előkészítése sem történt meg - magyarázta.

Mivel az államadósság finanszírozása nemzeti érdek, az ÁKK arra törekszik, hogy a kötvénykibocsátások sikeresek legyenek, emiatt - zártkörű kibocsátás esetén - a központ üzletfilozófiáját tekintve mindig utólag számol be az eseményekről - tette hozzá.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Elemző
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium