Előfizetői tartalom

3 hónapos mélypontra esett a dollár árfolyama

Portfolio
3 hónapos mélypontra esett a dollár árfolyama az euróval szemben, miután a munkanélküliek számának további növekedése az USA-ban azt sugallja, hogy a gazdaság magára találása tovább késlekedik. Az első alkalommal munkanélküi segélyért folyamodók száma 385,000 volt a múlt héten, mely 33,000 magasabb, mint 2 héttel korábban.

A tegnap kiadott ún. Beige Book szintén igen borús képet festett az amerikai gazdaságról. Az egyes FED körzetekben a feldolgozóiparon kívül mást egyelőre nem érintett jelentősebben a recesszió, ugyanakkor egyre több az átgyűrűző hatás. A keresletnövekedés túlbecslése miatt a vállalatok az indokoltnál nagyobb expanziót hajtottak végre, melynek egyenes következménye volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés