Előfizetői tartalom

Új csúcsra ugrott a forint!

Portfolio
Az amerikai megállapodás a költségvetési és adósságplafonról (3-4 hónappal a jövőbe tolták a probléma rendezését) növeli az esélyét annak, hogy a Fed tovább tartja életben teljes ütemmel az eszközvásárlási programját, ez pedig tegnap jókora, ma enyhe további dollárgyengülést okozott, közben pedig a részvénypiacokon további emelkedés alakult ki. Az S&P500 ma újabb történelmi csúcsra ért, így a globális kockázati étvágy javulása erõsíti például a forintot is. A délutáni órákban a forint az euróval és a svájci frankkal szemben új három, a hanyatló dollárral szemben pedig nyolchavi csúcsra ért.

2013. október 18. 21:09 Megosztás Szárnyal a forint A kedvező nemzetközi piaci hangulatban pénteken este is a 294 forintos szint alatt tartózkodik az euró. 2013. október 18. 16:44 ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés