Előfizetői tartalom

Újra gyengül a forint

Portfolio
Csütörtökön reggel még kissé a 325-ös szint felett kezdett a forint az euróval szemben, majd hirtelen 323,3-ig ugrott a forint, ami kéthetes csúcsnak számított. Aztán nagyobb rángatások után kora délután 323-ig kapaszkodott a forint. A dollárral szemben a 276 alatti árfolyam háromhetes forintcsúcsnak számít. A német autógyártók amerikai importvámjával kapcsolatban biztató hír jelent meg, ami áttételesen Magyarországot és így a forintot is érinti. A forint mai további erősödésében az MNB tegnapi kamatdöntési jegyzőkönyvének kissé változó üzenete is szerepet játszhatott.

2018. július 05. 18:47 Megosztás Mérsékelt gyengülés az elmúlt órákban Az elmúlt órákban mérsékelten gyengült a forint az euróval szemben, miközben ma már 322,81-en is állt az euróval szemben a magyar fizetőeszköz, jelenleg 323,70 forintot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés