Forint papírpénz és érme
Deviza

Távolodik a veszélyzónától a forint

Portfolio
Szerda délelőtt az erősödés felé mozdult a forint az euróval szemben, már a 335-ös szinttől próbálunk egyre jobban eltávolodni.

Erőre kapott a forint

Délelőttre egyre jobban belehúzott a forint, már 334,26-nál járunk az euróval szemben, ami 0,4%-kal alacsonyabb a tegnapi jegyzésnél. 

Szerda reggel 335,35-nél állt a forint az euróval szemben, ezzel egy egységre van a múlt pénteken látott mélypontjától a magyar deviza. Tegnaphoz képest alig mozdult a forint, továbbra is elsősorban a nemzetközi hangulat mozgatja az árfolyamot, igazán fontos magyar hír nem jelenik meg a következő napokban sem. A dollárral szemben most 307 körül járunk, míg az angol font 376,5 forintba kerül.

A régióban a lengyel zloty és a cseh korona is inkább a gyengülés felé mozdult kicsit, de inkább stagnálásról beszélhetünk mindkét deviza esetében. A feltörekvő piacokon eközben a török líra 0,3%-kal gyengült a dollárral szemben, illetve a dél-afrikai rand is hasonló mértékű visszaeséssel kezdte a napot.

A dollár tegnap gyengült kicsit a vártnál sokkal gyengébb feldolgozóipari konjunktúraindex megjelenése után, innen indult ma megint neki az erősödésnek. Egyelőre a jelenlegi 1,093 körüli jegyzés alig 0,1 százalékkal alacsonyabb a kedd estinél. Érdemes lesz ma figyelni az angol fontra is, hiszen Boris Johnson egyfajta utolsó ajánlattal állhat elő az Európai Unió felé a Brexittel kapcsolatban. A várakozások egyelőre pesszimisták, a font 0,4%-os gyengüléssel kezdte a napot a dollárral szemben.

Háromszoros a túljelentkezés az építőipari ingyenmilliókért
Frankfurti tőzsde
cimlap_naperomu1210
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
Esti szeminárium
A legegyszerűbb módszer, hogy a valószínűségeket saját oldaladra állítsd.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
forinteuroarolyambankjegy