Előfizetői tartalom

Nekiment a falnak és lepattant róla a forint

Portfolio
A pénteki és hétfői meglódulást szerdán délelőtt újabb forinterősödési hullám követte, így az euróval szemben átmenetileg 331 alatt is járt az árfolyam, ahol fontos akadály tornyosult. Erről első körben vissza is pattant a gyengülés irányába a forint. Közben a magyar részvénypiacba is belevettek, így a mai forinterősödés akár valamilyen magyarspecifikus fejlemény is lehet. Ebben persze a vártnál jobb európai szolgáltatói bmi-adatok, a Brexit-kockázatok enyhülése, illetve az amerikai-kínai kereskedelmi megállapodás körüli piaci bizakodás is szerepet játszhat. Ma és pénteken elsősorban az Egyesült Államokból jönnek még fontos konjunktúra-adatok, ezek pedig a forintot is újra megmozgathatják a piaci hangulat változtatásán keresztül.

2019. december 04. 12:06 Megosztás Lepattant a falról a forint Amint arra felhívtuk a figyelmet, meg is történt: a 331-es szint tesztelése után a gyengülés felé haladt tovább első körben a forint, azaz működött a technikai elemzés. A 100 napos mozgóátlag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés