Előfizetői tartalom

330 alatt kezd a forint – Segíthet még a Brexit-káosz megoldása?

Portfolio
Egyelőre tartja utóbbi napokban látott erősödését a forint az euróval szemben, a pénteki kereskedést 330 alatt kezdi a magyar deviza. A piacot egyértelműen a brit választási eredmény uralja, amire a font komoly ugrással reagált, reális esély van rá, hogy a brit kilépéssel legalább a Brexit körüli bizonytalanság enyhül majd.

Péntek reggel 329,36-nál járt a forint az euróval szemben, ez stagnálást jelent a csütörtök esti szinthez képest. Vagyis a jelek szerint kitart 330 alatt a magyar deviza, a következő fontos szint innen 328-nál van, azt vehetjük célba. Az utóbbi hónapokban a forint sorsát is befolyásolta a Brexit körüli bizonytalanság, illetve az abból eredő kockázatkerülés, így akár jó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés