forintdevizaárfolyam
Deviza

Gyengült a forint

Portfolio
Az utóbbi napokban enyhült a nyomás a forinton, azonban jelentősen nem tud eltávolodni a veszélyzónától a magyar deviza. Habár a csütörtöki napot 336,5 körül kezdte a forint az euróval szemben, estére 338-ig gyengült.

Esett a forint

Délután gyengült a forint a vezető devizákkal szemben, estére pedig közel került történelmi mélypontjához az euróval szemben (ami 338,7-nél van jelenleg). Az euró/forint kurzus este 338-as szint körül mozog, a dollár/forint árfolyam 308 körül ingadozik.

Kereskedés EUR/HUF devizapárral az Alfa Traderen! Start
Kereskedés USD/HUF devizapárral az Alfa Traderen! Start

Csütörtök reggel 336,7 körül járt a forint az euróval szemben, ez 0,1 százalékos erősödést jelentett tegnaphoz képest a magyardeviza esetében. A hét elején még 338 felett is járt a jegyzés a korábbi történelmi csúcs közelében, majd onnan az MNB swaptendere után kezdett erősödni a forint. Szerdán már úgy tűnt, hogy kifullad a magyar deviza korrekciója, délután 337 feletti euróárfolyamot is láttunk, a jelek szerint onnan próbál megint kapaszkodni a forint. A dollárral szemben 306-nál járunk, az angol font pedig 397,56 forintba kerül jelenleg.

Kereskedés EUR/HUF devizapárral az Alfa Traderen! Start

A régiós devizák közül a lengyel zloty minimális gyengüléssel, a cseh korona pedig stagnálással kezdte a csütörtöki napot az euróval szemben. A feltörekvő piacokon a török líra 0,1 százalékkal gyengült a dollárral szemben, a dél-afrikai rand pedig 0,2 százalékkal erősödött.

Az euró-dollár árfolyamban hetek óta mindenki az 1,10-es lélektani szint áttörését várja, szerda este átmenetileg sikerült is ezt áttörnie a dollárnak azt követően, hogy a Szenátus felmentette Donald Trumpot, így elhárult az elnök leváltásának veszélye. Csütörtök reggel már 1,1005 körül járt a jegyzés, vagyis kicsit visszakorrigált az euró. A japán jen eközben minimális elmozdulással kezdte a napot, akárcsak az angol font.

Kereskedés EUR/USD devizapárral az Alfa Traderen! Start
olaszország vírus koronavírus
orvos labor egészségügy kórház
Vágó László interjú
koronavírus vírus labor
forint200117
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
deviza trader forint árfolyam kereskedő