Előfizetői tartalom

Megfagyott a forint, alig mozdul napok óta

Portfolio
Stagnálással kezdte a szerdai napot a forint az euróval szemben, így továbbra is 345 közelében jár a jegyzés. A magyar deviza napok óta alig mozdul, a jelek szerint újabb fontos támaszhoz ért, melynek áttöréséhez még nincs elég ereje. Közben az euró megint kezd magára találni, este a Fed döntése mozgathatja elsősorban a hangulatot.

Szerda reggel 344,2-nél járt a forint az euróval szemben, ez szinte hajszálra megegyezett a kedd esti árfolyammal. A magyar deviza napok óta alig mozdul, az utóbbi egy hétben mindössze 0,2 százalékos erősödést láttunk. Úgy tűnik, hogy a jelenlegi 343-344 körüli szinten ismét erős támaszhoz ért a forint, amit egyelőre nem tud áttörni, ehhez további pozitív hírekre lenne...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés