Előfizetői tartalom

Talán csak az MNB mentheti meg a forintot az unalomtól holnap

Portfolio
Hétfő reggel sem látszik komolyabb elmozdulás a forint piacán, a magyar deviza továbbra is 345 körül jár az euróval szemben. Az elmúlt időszakban stabilizálódott, már-már unalmassá vált a magyar deviza árfolyama, most egyelőre az MNB keddi kamatdöntésére várnak a befektetők, bár várhatóan az sem hoz majd komoly áttörést.

A forint 346,2-nél járt az euróval szemben hétfő reggel, ez minimális, 0,1 százalékos gyengülést jelentett a magyar deviza szempontjából. Az utóbbi hetekben alig láttunk érdemi mozgást a piacon, a 350-es szint áttörése után még megpróbálkozott a 340-nel is a magyar deviza, de ahhoz már nem volt elég lendülete. Így már jó ideje a jelenlegi, 345 körüli szinten stabilizálódott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés