FONTOS Egyre több magyar nyaral külföldön, a drágulás sem zavarja őket
 
Előfizetői tartalom

Elakadt a forint szárnyalása a 350-es eurónál, tovább emelkedtek a hozamok

Portfolio
A tovább erősödő MNB kamatemelési várakozások, a letört technikai szintekből eredő hullámszerű forintvásárlás és a váratlanul kedvező magyar GDP-adat együttesen még tovább erősítette a kedd délelőtti kereskedésben a forintot. Az euróval szembeni jegyzések átmenetileg 350 alá, a dollárral szembeniek 287 alá is benéztek, így rendre kilenchavi, illetve közel 2 éves csúcsra ugrott a magyar fizetőeszköz, de ezeknél a szinteknél elakadt a forint napok óta tartó szárnyalása és nyugodtabb kereskedés indult.

2021. május 18. 15:52 Megosztás Tovább emelkedtek a hozamok Kedden érdemben tovább emelkedtek a magyar állampapírpiaci referenciahozamok, amelyek a hétfői jegybanki üzenet nyomán szintén azt jelzik, hogy erősödnek a kamatemelési várakozások a piacon....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés