Előfizetői tartalom

Nyugtat Varga Mihály az orosz-ukrán háború közepette

Portfolio
Vlagyimir Putyin támadást indított Ukrajna ellen, már Kijevet célozzák az orosz csapatok és ez jelentős bizonytalanságot szül a piacokon. A befektetők keresik a biztonságos menedékeket, így a devizapiacokon is jelentős mozgásokat látunk, a forint pedig látványosan gyengül. Ebben a helyzetben szólalt meg Varga Mihály pénzügyminiszter azt üzenve, hogy az ország pénzügyi stabilitásával nincs gond.

Az ukrajnai helyzetről tárgyalt a kormány Gazdasági Kabinetje - derül ki Varga Mihály Facebook-posztjából, amit csütörtök délután tett közzé. A pénzügyminiszter hangsúlyozza, hogy a kormány felkészült a világgazdasági kockázatokkal szemben, az ukrajnai helyzet ellenére is erős Magyarország pénzügyi stabilitása. Az orosz-ukrán helyzetről itt írunk folyamatosan: Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés