Előfizetői tartalom

Hihetetlen, de igaz: a világ egyik legjobb devizája lett a forint

Portfolio
Azok után, hogy tavaly megjárta a pokol bugyrait a magyar deviza, szinte hihetetlen, de 2023-ban eddig a forint a világ egyik legjobban teljesítő fizetőeszköze. Az első negyedévben csak a chilei és a mexikói devizák teljesítettek kicsit jobban nála. Ez pedig ismét azt támasztja alá, hogy elsősorban a magas kamat nyújt erős mankót a forintnak, hiszen mindkét országban 10 százalék felett van az irányadó ráta.

350 vagy 450? Mi lesz veled, forint? A forint kilátásairól szól majd a Portfolio Signature Klub április 13-án. Regisztráljon előfizetőként! Információ és jelentkezés A tavalyi bukdácsolás után megtáltosodott a forint 2022-ben bőven 400 felett is járt a forint az euróval szemben, sőt októberben a 430-as...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés