Előfizetői tartalom

Gyengült a forint a váratlanul nagy MNB-vágásra, betettek az eurónak a recessziós jelek

Portfolio
Gyengüléssel reagált a forint arra, hogy az MNB a várt 50 bázispontosnál nagyobb, 75 bázispontos vágást hajtott végre kedden, de fékezte az esést, hogy az óvatosság jegyében azt vetítette előre: év végére 11% körülre mérséklődhet az irányadó ráta. Estére 383 fölé emelkedett az euró jegyzése. Közben a dollár jókora lendületbe jött az euróval szemben, mert a recessziót jelző eurózónás bmi-adatok azt üzenik, hogy az EKB biztosan befejezte a kamatemelési sorozatát.

2023. október 24. 19:48 Megosztás Gyengült a forint a váratlanul nagy MNB-vágásra, betettek az eurónak a recessziós jelek Az esti kereskedésben újra gyengült a forint, így az euró jegyzései 383 fölé lendültek. A dollár kurzusa 362 közelébe emelkedett....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés