Előfizetői tartalom

Gyengülget a forint

Portfolio
Ma már egy fokkal élénkebb kereskedés lehet a forint piacán azok után, hogy az elmúlt két napban a karácsonyi ünnepek miatt jószerével csak a keleti tőkepiacokon lehetett kereskedni a hazai fizetőeszközzel. Nagy forgalomra azért így sem számíthatunk, az év utolsó napjain hagyományosan alacsony likviditás jellemzi a devizapiacot. A hírcsendes környezetben az alacsony forgalom miatt könnyebben tud elmozdulni a forint, valószínűleg ezért gyengült kicsit az árfolyam.

2023. december 27. 19:36 Megosztás Nincs markáns elmozdulás A koraesti órákban sem láthatunk jelentős elmozdulást a forint piacán, az euróval szemben továbbra is kisebb gyengélkedést láthatunk, a dollárral szemben azonban feljebb került a kurzus;...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés