Előfizetői tartalom

Estére sem kapott erőre a forint

Portfolio
A forint további gyengülésével fenyeget az a vasárnap esti hír, mely szerint az Európai Bizottság komoly gazdasági és piaci támadásra készülhet Magyarország ellen, amennyiben a csütörtöki uniós csúcson Orbán Viktor nem szavazza meg az Ukrajnának szánt támogatást. Egyértelműen ez az információ uralta ma a devizapiacot és okozza a forint alulteljesítését, délre egészen a 390-es szintig emelkedett az euró jegyzése, de estig is csak 389,5-ig tudott korrigálni az árfolyam.

2024. január 29. 21:58 Megosztás Gyenge napot zár a forint Az újabb uniós konfliktusról szóló híresztelések meghatározták a forint napját, és a gyengülésből azután sem tudott érdemben visszazárkózni, hogy a nap végére már az EU-s intézmények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés