Előfizetői tartalom

Nagy Márton új támogatási programot sürget

Portfolio
Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) Pénzügyi Csúcstalálkozóján tartott nyitóelőadást, amelyben az általános gazdasági folyamatok mellett bemutatta az elektromos járműipar (EV) helyzetét. A miniszter elmondta, hogy szerinte lépésekre van szükséges az európai elektromos autóipar fellendítése és megerősítése érdekében - áll a Nemzetgazdasági Minisztérium lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Nagy Márton megállapítása szerint uniós szintű elektromosjármű-vásárlásösztönző programot szükséges indítani, ugyanis az USA-val és Kínával szemben Európában nincs egységes ösztönző program, amely versenyelőnyt biztosítana az európai gyártású elektromos autók számára. Kifejtette ezért, hogy lépést kell tartani az Egyesült Államokkal és Kínával, amely országok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés