FONTOS Az új szakasz nem most kezdődik: folytatódhat a kamatcsökkentés Magyarországon
 
Előfizetői tartalom

Késő este váratlanul elkezdett visszagyengülni a forint

Portfolio
A tegnap délutáni vártnál gyengébb amerikai munkaerőpiaci adat hatására gyengülni kezdett a dollár, ez pedig ezúttal segítette a forintot is, de csak átmenetileg: csütörtökin ismét gyengülni kezdett. Az EKB a várakozásoknak megfelelően 25 bázispontos kamatcsökkentést hajtott végre, ennek hatására erősödni kezdett az euró, és vele együtt a forint is. Az euró-forint árfolyama pedig délután már a 390-es szint alatt mozgott, de késő este újra begyengült a magyar deviza. Következő előfizetői klubunkon részletesen szó lesz arról, mi várhat a forintra és a devizapiacokra!

2024. június 06. 21:46 Megosztás Késő este kezdett gyengülni a forint Váratlanul a forint egy intenzívebb gyengülésbe kezdett, a 389,5 alatti szintekről felszúrt egészen 389,8-ig az euróval szemben. EUR/HUF árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés