Előfizetői tartalom

Magyarország a tűzzel játszik

Portfolio
Soha nem voltam olyan optimista, mint most - mondta Steen Jakobsen, a Saxo bank vezető közgazdásza egy tegnapi rendezvényen. Jakobsen szerint a gazdasági világkép már nem lehet rosszabb. Európa adósságválsággal küzd, az Egyesült Államokban költségvetési problémák vannak, a feltörekvő országokban pedig lassul a növekedés. Jakobsen szerint a helyzet Magyarországon sem jó. Magyarország a tűzzel játszik - nyilatkozta a szakértő.

Ennél rosszabb már nem lehet Steen Jakobsen, a Saxo bank vezető közgazdásza egy tegnapi, budapesti rendezvényen a globális, és a magyar gazdasági kilátásokról beszélt. Előadását azzal a kérdéssel kezdte, hogy hogyan lehet az, hogy a tőzsdén az egekig szöktek az árfolyamok, ugyanakkor a munkanélküliség csúcson van. Elmondása szerint soha nem találkozott még olyan "bika...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés