Előfizetői tartalom

Jogszerűség és a tőzsdei etika

Portfolio
A Synergon vezetők múlt héten kiderült részvényeladása nyomán feltétlenül érdemes megvizsgálni, hogy a tőzsdei bevezetést követően hogyan alakult a társaság tulajdonosi struktúrája a társaság gyorsjelentései szerint, illetve hogyan alakult a valóságban. A társaság már sok ízben bizonyította, hogy mindig tud meglepetést okozni a befektetőknek, sajnos ezúttal sem volt másképp. Érdekes eset, hogy a menedzsment tudta az igazságot a tulajdonosi struktúra változását illetően, mivel saját maga alakított azt, ugyanakkor semmi késztetést nem érzett arra, hogy ezt az információt megossza a többi befektetővel is.

Tények Amint arra már számítani lehetett, a valóságnak semmi köze a gyorsjelentésben közölt információkhoz. Az alábbi táblázatban jelezzük azokat a tulajdonosi arányokat, amit a Synergon a gyorsjelentések kapcsán közölt, illetve a szeptember 14-i közzétételt. Emellett vastag számokkal szedve jelöltük a Synergon közgyűléseken érvényes tulajdonosi állapotokat.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés