Előfizetői tartalom

Mi várható az USA-ban?

Portfolio
Minden jel arra mutat, hogy pozitív korrekció elé néznek az amerikai piacok egy heti drámai lejtmenetet követően. A határidős részvényindexek konstans napon belüli emelkedést produkáltak, ezekben a percekben Dow +287, Nasdaq, +47 S&P +26.5 ponton áll. Korrekcióra utaló jel, hogy az erősen defenzívnek nevezett aranyrészvényekre eladási nyomás nehezedik.

Minden bizonnyal változatlanul nagy figyelmet kap a már pénteken is piaccal szemben emelkedő General Electric. A társaság menedzsmentje pénteken kijelentette, hogy két számjegyű növekedéssel számol, a ciklikus üzletágak hamarosan visszatérnek a válság előtti üzletmenetbe. Az Instineten 1.4%-os emelkedést mutat a részvény. Az AT&T a British Telecommal folytatott veszteséges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés