Előfizetői tartalom

Nokia vagy Ericsson?

Portfolio
A mobil iparágon belül meghatározó szerepet játszó két szereplő negyedéves eredményeinek megjelenését követően sorra hozzák nyilvánosságra összehasonlító értékelésüket a vezető befektetési bankok. Az elemzői vélemények többsége szerint a termékskála összetételéből és a hálózati infrastrukturális eszközök piacának további hanyatlásából következve a közeljövő a Nokia részvények vételét támasztja alá.

A társaságok teljesítményének összehasonlítását a két meghatározó üzletágra külön-külön végezzük el. Elsőként tekintsük át a mobil hálózati eszközök értékesítésében kibontakozó trendeket. (A mobil hálózati eszközök a szolgáltatás nyújtását lehetővé tevő infrastruktúrát biztosítják a távközlési cégek számára.) Mint a telekom szektor főbb trendjeit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés