Előfizetői tartalom

BÉT: ismét a kiszáradás felé?

Portfolio
Drámaian alacsony, mindössze 657 m Ft-os forgalom jött össze 12:20-ig a BÉT-en. A BUX mindeközben mérsékelt 1.1%-os esést mutat, a 85 pontos csökkenésből 60 az OTP, 25 a Matáv korrekciójával magyarázható. Az igen alacsony érdeklődés némileg magyarázható talán a mai amerikai kereskedési szünettel. A közepes és kis kapitalizációjú részvények piacán nincs érdemeleges elmozdulás. Az akvizíciós hír ellenére a Danubiusra még nem született 1 m Ft értékben sem kötés, az árfolyam változatlan.

A nap vesztesen az eddigiekben egyértelműen az OTP. A bankpapír 600 Ft-os (-3%) gyengüléssel 191 m Ft forgalom mellett 19,700 Ft-ig esett vissza. A részvényt illetően nem látott napvilágot. Az árfolyam csökkenés a vevők eltűnésének köszönhető. A legnagyobb forgalmat a Matáv könyvelhette el 222 m Ft-tal, az árfolyam a távközlési részvény esetében is kisebb korrekciót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés