Előfizetői tartalom

Lefelé csorog a hazai piac

Portfolio
Mérsékelt forgalom mellett folyamatosan morzsolódik le a BUX. A vezető index az erős európai emelkedés ellenére sem tudott 8,000 pont felett maradni. A nemzetközi tech-telekom rally csupán mérsékelten hatott a Matávra, a legjobb blue chip szereplő a kereskedés első felében a MOL. A kereskedésbe vissza engedett Humet az alsó limitig esett.

Mindössze 2.1 mrd Ft-os forgalmat bonyolítottak a budapesti börze virtuális parkettjén a brókerek 12:20 percig. A kedvező nemzetközi hangulat csupán visszafogottan érzékelteti hatását. A blue chip részvények közül 1%-os emelkedéssel a MOL került az élre. Fundamentális hír nem látott napvilágot az olajcéggel kapcsolatban, mindössze az Erste elemzéséből tudhatták meg a befektetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés