Előfizetői tartalom

Továbbra is az OTP és a Matáv a sztár

Portfolio
Tovább folytatódott ma a kedvező hangulat a BÉT-en, összhangban a nemzetközi mozgásokkal. A BUX index 1.5%-os izmosodás után 8,399 ponton fejezte be a napot, a forgalom pedig hajszál híján 8 mrd Ft-ot tett ki. A lelkesedésben valószínűleg az is szerepet játszott, hogy a Merrill a feltörekvő piacok részvényeit felülsúlyozásra javasolta ügyfeleinek.

A legnagyobb hatással ma is a Matáv és az OTP volt a BUX-ra, a távközlési papírok 2.3%-os emelkedés után 1,005 Ft-on zártak, de nap közben 1,024 Ft-on is cseréltek gazdát. Nagy kérdés, hogy holnap milyen teljesítményt nyújtanak, hiszen amennyiben sikeresen áttöri az 1,060 Ft-os Fibonacci szintet, akkor nyitott lehet az út a további erőteljes emelkedés felé.Gyakorlatilag már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés