Előfizetői tartalom

Az USA legjobb MBA Business Schooljai

Portfolio
A Wall Street Journal és a Harris Interactive ezúttal is elkészítette éves rangsorát, amely az Egyesült Államok MBA TOP 10 Business Schooljait hasonlítja össze. A világ legnagyobb gazdaságában a meghatározó vállalatok élén, a legfontosabb állami pozíciókban olyan üzletemberek töltenek be létfontosságú tisztségeket, akik ezekben az intézményekben szerezték diplomájukat. Olyan különleges körülmények között, ahogyan George W. Bush, Peter S. Lynch vagy Michael Bloomberg élt és tanult, igazi elitképzésben részesülő hallgatóként megalapozni a jövőt, majd a végzettséggel már predesztináltan dollárszázezreket keresni, ez minden egyetemista álma.

A végzettség számít?. Míg a technológiai boom alatt robbanásszerűen növekedő cégeknél az MBA hallgatók inkább a háttérbe helyeződnek, addig mostanság, a régi gazdaság vállalatainak ismételt előretörésével a Business Schoolokban végzettek igazi nagymenőknek számítanak. A hazai zsenik, a kiváló képességekkel rendelkező, karrierre vágyó fiatalok számára mindenképpen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés