Előfizetői tartalom

AH: nyilvános kibocsátás idén vagy jövőre - a szappanopera folytatódik

Portfolio
Várhatóan még februárban a kormány el kerül az Antenna Hungária privatizációjáról készült előterjesztés, a tulajdonos ÁPV Rt már meghozta a döntést, s jelenleg az ügy az egyeztetési fázisban van. A Napi információi szerint két elképzelés fogalmazódott meg, az egyik egy idei őszi-téli tőkeemeléssel egybekötött tőzsdei kibocsátás, a másik ugyanez a tranzakció a jövőre.

Az AH privatizációs szándéka nem kérdés, azonban felhívnánk arra a figyelmet, hogy az állam egyértelmű értékesítési szándéka mellett valószínűleg az elkövetkező hónapokban sorra merülnek fel biztosabbnál biztosabb információk, amelyek előre láthatóan az árfolyam rövid idejű hektikus mozgásával járnak együtt. Két hete még japán befektetők sorakoztak, hogy részt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés