Előfizetői tartalom

Vételi pánik a gázban (Vakmajom)

Portfolio
Érdekes fejlemények vannak a trendekben bővelkedő áru-, deviza- és kötvénypiacon. A földgáz eddig nyugodt emelkedő trendjében pánikszerű vételek jelentek meg. Szerényebb kivitelben a kőolaj piacán is volt hasonló mozgás. A dollár szinte alig bír(t) korrigálni a nagy beszakadás után, ezért könnyen lehet, hogy csak pihen a további esés előtt. Eközben az amerikai kötvénypiacon a hosszú hozamok lefordultak, jó esély mutatkozik az októberi hozam-mélypontok illetve árfolyam-csúcsok tesztelésére, a vállalati kötvények pedig egyértelmű emelkedő trendben vannak.

GÁZ: KLIMAX?. Fantasztikus vételi pánik tört ki a héten a gáz piacán.Valószínűleg sok, a trenddel szembeni (itt: short) pozíciót likvidáltak a csúcson, hiszen a réssel való felugrás legevőhöz sem hagyta jutni az eladásba ragadtakat. Ezzel az eufórikus felugrással majd lefordulással a gáz decemberben momentumot kapott emelkedő trendje veszélybe került - egyértelművé akkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés