Előfizetői tartalom

Ingatlanárak a főváros kerületeiben - fantázia a VI., VII., VIII. és IX. kerületben

Portfolio
Változatlanul az I. kerületben a legmagasabbak az lakásárak Budapesten. Az új építésű lakások átlagos négyzetméterenkénti ára 560 ezer ft /nm, míg a használt lakások ára 430 ezer Ft / nm - áll a Resource ingatlanpiaci magazinból az Új Otthon Centrum (UOC) adatbázisa alapján. Gerő András, az UOC ügyvezető partnere szerint a tavalyi év egyik legkiemelkedőbb eseménye az ingatlanpiacon, hogy a használt lakásokra is bevezetett kamattámogatásos hitellehetőség miatt csökkent a használt és új lakások közötti árkülönbség.

Gerő András az ingatlanpiaci tendenciákról kifejtette, hogy az elmúlt egy évben egyre népszerűbbekké váltak a 40-50 lakásos projektek befektetési szempontból is, igen keresetté váltak a VI-i kerületi ingatlan fejlesztések. Gerő véleménye szerint a következő 5-10 évben a budapesti lakásárak lassan közelíteni fogják a bécsi lakásárakat. (Néhány ingatlanpiaci szakember...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés