Előfizetői tartalom

23,000 MMS telefon a Westelnél - mikor lesz valóban nagy a piac?

Portfolio
1 éve indította világelsőként útjára a MMS szolgáltatását a Westel. Kezdetben (s talán most is) az MMS elterjedésének elsődleges gátja a megfelelő színes képernyős telefonok hiánya volt. Most ez a probléma már részben kezd megoldódni, folyamatosan bővül az olcsóbb MMS telefonok köre és így már több mint 23 000 Westeles használ színeskijelzős, képek küldésére és fogadására alkalmas mobilt.

A Westelt követően a Pannon és a Vodafone is elindította a szolgáltatását, így most már minden magyar GSM ügyfél számára nyitott az MMS lehetősége. A magyar MMS piac fejlettségét jelzi, hogy március 15-től a világon elsők között a 3 magyar mobilszolgáltató biztosítja az MMS rendszerek összekapcsolódását. A 23 ezres Westeles adat tükrében a magyar piacon 40-50 ezerre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés