Előfizetői tartalom

7,500 alá esik a Dow? - rekord szinten a bennfentesek eladásai

Portfolio
Rekord szintre emelkedtek Amerikában a bennfentes személyek eladásai az elmúlt két hónapban. A részvénypiac ennek ellenére jelentős emelkedést tudhat maga mögött. Egyre több pénzügyi szaksajtó teszi fel a kérdést; vajon lehet-e tartós az emelkedés, ha maguk a vállalat vezetők bizalma nem elég erős a részvényekben? A bennfentes vételek/eladások vizsgálatával foglalkozó szakértők egyike 7,500 pont alatti Dow-t jósol az idei nyárra.

Régi bölcsesség a részvénypiacon, hogy nem szabad a bennfentesekkel ellentétes irányban kereskedni. Igaz ez annak ellenére is, hogy a vállalatvezetők sem tévedhetetlenek saját társaságuk reális részvényárfolyamának megítélésében. Mindenestre erőteljes kontraszt rajzolódik ki; lezajlott egy háborús rally a részvénypiacon, miközben a menedzsment előrejelzések egy-két...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés