Előfizetői tartalom

Semmi

Portfolio
A címben foglaltak nagy pontossággal ábrázolják a BÉT mai kereskedésének első felét. A forgalom mindössze 500 m Ft 12:30-ig, az index elmozdulása -18 pont. Sem a vállalati hírek, sem a nemzetközi események nem mozgatták meg a befektetők fantáziáját. 4 m Ft-os forgalommal már be lehetett kerülni a 10 legnagyobb forgalmú papír közé.

A legjelentősebb vállalati hír a MOL-hoz kötődik. Pénteken zárás után jelentette be a társaság, hogy 600 m EUR szindikált hitelt vesz fel. A hitel kamatprémiuma kedvezőnek tekinthető, a finanszírozási oldal kedvező fejleményei azonban mindössze 0.5%-os árfolyamemelkedéshez voltak elegendőek. A blue chipek közül 0.9%-os gyengüléssel a legnagyobb árfolyam elmozdulást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés