Előfizetői tartalom

A Dreamliner lehet a megoldás

Portfolio
Megpróbálja felvenni a versenyt az amerikai Boeing, amelynek minden bizonnyal 2003 végén át kell adnia a korábbi első helyet a világ repülőgépgyártóinak sorában. A tervek szerint a francia Airbus 315, a Boeing mindössze 280 gépet szállít le idén, a különbség az új megrendelések tekintetében még ennél is jelentősebb: 238/157 az arány a toulouse-i székhelyű társaság javára.

Az Airbus az elmúlt két évben kettő új típusú gépet mutatott be, amelyek közül az 555-férőhelyes A380 már 2006-ban szállíthat utasokat. Ezzel szemben a Boeing mindössze fél tucat új típusú repülővel büszkélkedhet 1990 óta, így bőven van mit behoznia ezen a téren. A megoldás a nemes egyszerűséggel Dreamliner névre keresztelt 7E7 típusú "csoda" lehet, amelyet a Boeing...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés