Előfizetői tartalom

Jaksity György: A pénz természete - megjelent a Tőzsde elnökének a könyve

Portfolio
Megjelent Jaksity György könyve, "A pénz természete". A könyv bemutatására a Bankárklub keretében december 11-én 17.30-kor a Bankárképzőben (II. ker. Csopaki u. 6-8.) kerül sor. A BÉT elnöke és a Concorde Értékpapír Rt. ügyvezető igazgatója izgalmas szellemi utazást tesz a pénz körül. Áttekintve a pénz történetét, a kapcsolódó elméleteken és a mai pénzügyi gyakorlaton át különböző tudományterületek szemüvegén keresztül vizsgálja az író a pénz természetét: a pszichológiától a fizikán át a filozófiáig.

A könyv megvásárolható a portfolio.hu online könyvesboltjában. Vélemények a könyvről: "Jaksity György nagyszerű könyvében a szemünk előtt bontakozik ki a 21. század pénzügytana. Ez az új tudomány a kognitív pszichológia, az etológia, a játékelmélet és még néhány társtudomány legújabb eredményeit ötvözve segít megérteni a modern kori...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés