Előfizetői tartalom

Gyengülő forint, emelkedő hozamok

Portfolio
A tegnapi 262-263-as sávból kilépve gyengült a forint a délelőtti kereskedés során. A gyengülés feltehetően továbbra is a vártnál kedvezőtlenebb államháztartási adatokkal, illetve László Csaba menesztésével kapcsolatos. A másodlagos piacon a hozamok kb. 20 bp-tal emelkedtek a tegnap késő délutáni értékekhez képest.

A forintra a délelőtti kereskedés során jellemzően 263.30/40 Ft/euró körül születtek kötések. A gyengülés egyáltalán nem mondható drasztikusnak. A forgalom igen mérsékelt. Az állampapírpiacon tegnap összességében 40-50 bp-tal nőttek a hozamok, ugyanakkor a késő délutáni kereskedésben egy 15-20 bp-os korrekció következett be. Ez a korrekció a reggeli kereskedésben gyakorlatilag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés