Előfizetői tartalom

Draskovics: kiszámíthatóság, következetesség, hitelesség

Portfolio
Draskovics Tibor hisz az uniós csatlakozás sikerében. A lehetőséggel megítélése szerint a gazdasági szereplők élni tudnak majd. A leendő pénzügyminiszter ígéretet tett, hogy minden gazdaságpolitikai lépésnek elmondja az árát: ki fogja megfizetni, kik hasznosulnak a támogatásokból, transzferekből stb. Ily módon érthető lesz minden adóváltozás, új támogatás illetve az egyéb döntések.

Draskovics szerint reális célokra van szükség. Így lehet a gazdaságpolitika kiszámítható és következetes. Ez a hitelesség visszaállítását is jelenti, melyre a piacnak szüksége van. Draskovics úgy vélte, eddigi tapasztalatai alapján tud majd igent és nemet mondani a szükséges illetve nem szükséges lépésekre. Összhang és együttműködést kell tekinteni számos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés