Előfizetői tartalom

Electrolux-beruházás Nyíregyházán

Portfolio
A világ legnagyobb konyhai, fürdőszobai, tisztító- és szabadtéri eszközöket gyártó vállalatának számító Electrolux megkezdte új magyarországi gyárának építését. A 65 millió eurós befektetést követően egy új, alul fagyasztós kombinált hűtőszekrényt gyártó üzem jön létre Nyíregyházán, amely évente mintegy 560,000 darab hűtőkészüléket gyártva 600 fő részére biztosít majd munkalehetőséget.

Az AB Electrolux Igazgatótanácsa még 2003. július 16-i ülésén döntött úgy, hogy új gyártókapacitással bővíti a Csoport Jászberényben található ipari bázisát, ahol a vállalat már most mintegy 4 millió terméket (hűtőkészüléket, fagyasztóládát, porszívót) gyárt évente. Az utóbbi időszakban mind az alul-, mind a felülfagyasztós kombi hűtők iránt megnövekedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés