Előfizetői tartalom

RTL dominancia, TV2-s villanásokkal

Portfolio
Érdemleges változás a három legnézettebb országos televízós csatorna nézettségi statisztikáiban nem volt az utóbbi hetekben. A 40-30-10%-os RTL-TV2-M1 nézettségi arányok a 18-49 éves korosztály főműsoridős nézettségi mutatóiban tartják magukat. A műsorok tekintetében változatlanul a Barátok-Közt-Való Világ páros hengerel, bár a legutóbbi héten a Napló közéjük furakodva elcsípte a második legnézettebb műsor címet.

A műsorok közül említésre méltó még a csütörtöki Gálvölgyi-show negyedik helye, s úgy tűnik, a vége felé egyre inkább érdekli a nézőket a Megasztár aktuális heti kiesője is (5.). A top tíz második ötösét a vasárnap esti tv2-s Schwarzenegger film (Két tűz között) vezeti, melyet az RTL-es Fókusz, Híradó, Mónika-show és a Szeress most! követ. Úgy tűnik, az RTL...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés